Wie zijn wij 2019-02-21T17:51:48+00:00

KIM.

ZEER GEDREVEN TOPSTYLIST

Hoi ik ben Kim, de trotse bedrijfsleidster van Colorbar de kleur Corner.

Naast leidinggeven ben ik een zéér gedreven topstylist.  Knippen en kleuren zijn mijn grootste passie!
Mijn eigenschappen: spontaan, vrolijk en een doorzetter. Alles voor het werk 😄.

Vanwege mijn passie en eigenschappen heb ik dan ook gekozen voor Colorbar De Kleur Corner.
Mensen mooi, blij en zelfvertrouwen geven is onze missie.

Het is gewoon zo gaaf als een klant stralend de deur uit gaat! 😊
Daar doen we het voor!

LILY.

PASSIE VOOR MOOI HAAR

Hi, ik ben Lily,
Een van de gedreven haarstylistes van het team, Colorbar De Kleur Corner. Mooi haar en mensen blij maken is mijn passie. In De Kleur Corner kan ik mij helemaal uitleven. Van creatieve, speelse modellen met een diversiteit aan kleurschakeringen tot perfecte, rustige verzorgde klassieke kapsels. Mijn motto is .. dat een behandeling van binnenkomst tot het verlaten van de salon volledig moet kloppen. Kom je langs of bel je mij voor het maken van een afspraak? Ik werk op, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Tot gauw!

NAOMI.

WORDT VROLIJK VAN KLEURINGEN

Hoi,
Ik ben Naomi.  Sinds enige tijd ben ik werkzaam in Colorbar De Kleur Corner.
Al van jongs af aan wist ik dat ik haarstyliste wilde worden.

Naast mijn opleiding werk ik vier dagen in de salon en volg ik vele interne en externe trainingen om het maximale uit mijzelf te halen.
Waarom? Omdat ik vrolijk word van creatieve kleuringen. Denk aan high lights, Balayage, etc. Gewoon super leuk om al mijn creativiteit er in kwijt te kunnen.

Jullie zullen nog veel van mij gaan zien en horen.