Wie zijn wij 2018-06-27T13:56:09+00:00

LILY.

PASSIE VOOR MOOI HAAR

Hi, ik ben Lily,
Een van de gedreven haarstylistes van het team, Colorbar De Kleur Corner. Mooi haar en mensen blij maken is mijn passie. In De Kleur Corner kan ik mij helemaal uitleven. Van creatieve, speelse modellen met een diversiteit aan kleurschakeringen tot perfecte, rustige verzorgde klassieke kapsels. Mijn motto is .. dat een behandeling van binnenkomst tot het verlaten van de salon volledig moet kloppen. Kom je langs of bel je mij voor het maken van een afspraak? Ik werk op, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Tot gauw!

ANOESKA.

VIND ALLES LEUK EN GEWELDIG

Ola, ik ben Anoeska,
Ik ben een enthousiaste haarstylist. Er zijn maar weinig dingen aan het kappersvak die ik niet leuk vind. Naast bijvoorbeeld knippen en kleuren vind ik wenkbrauwen en wimpers behandelen ook leuk. Ook het herenvak vind ik geweldig….. Knippen, scheren en ja, ook de man kleurt zijn haar, maar ook steeds vaker zijn baard! Gaaf toch?! Wanneer kom je langs? Ik ben er op maandag en donderdagmorgen. Eventueel ook andere momenten mogelijk in overleg. Tot snel!